Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Tratarea apei din piscina

Membru Bizoo de 7 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Proprietate in regim periodic Blaxy Resort

0 stars: 0.00 din 0 pareri

4998 €
Brand
Proprietate in regim periodic
Out Of stock
Descriere
Complexul include 540 de camere, toate decorate in stil mediteranean, in nuante de alb si turcoaz. Cele mai multe dintre camere au vedere panoramica la Marea Neagra si DA, puteti admira apusul de soare direct din patul dumneavoastra. Complexul are si camere cu vedere spre lac, mai ieftine ca pret fata de cele cu vedere spre mare situate la etaj superior.

Toate camerele sunt dotate cu LCD, TV prin cablu, Wi-Fi gratuit, frigider, canapea extensibila, baie cu dus. Camera poate gazdui 2 adulti si 2 copii sub 14 ani sau 3 adulti. Daca vei cumpara o locuinta (noi ii spunem CONDO) va fi a ta pentru toata viata, cate o saptamana in fiecare an (se face contract de vanzare-cumparare la notar, deci se poate lasa mostenire la succesiune).

Nu vrei sa mergi la Marea Neagra intr-un an? Poti sa inchiriezi proprietatea sau poti opta sa mergi intr-un alt Resort din acelasi concern, oriunde in lume.

Ai la dispozitie plaja privata, Kids Club, restaurante, baruri, amfiteatru, Club, distractie, acces la piscine, Spa si health club.
Este un Resort Mini-Statiune! numar etaj: 7, numar camere: 1, numar loc de parcare: 1, numar bai: 1, suprafata utila: 32, anul constructiei: 2016
Trimite mesaj
Din Gura in Gura